Over Holistic Lotus

Over Holistic Lotus

Mijn naam is Mariska, ik ben het gezicht achter Praktijk Holistic Lotus. Holistic Lotus is ontstaan vanuit
mijn liefde en passie voor edelstenen en oliën. Edelstenen combineren met essentiële oliën is iets dat ik zelf al een tijd doe. Maar het bundelen van deze twee krachten kon ik nergens anders vinden. Met mijn webshop wil ik de combinatie van edelstenen en essentiële oliën voor iedereen toegankelijk maken.

 

Over Holistic Lotus

Mijn naam is Mariska, ik ben het gezicht achter Praktijk Holistic Lotus. Holistic Lotus is ontstaan vanuit
mijn liefde en passie voor edelstenen en oliën. Edelstenen combineren met essentiële oliën is iets dat ik zelf al een tijd doe. Maar het bundelen van deze twee krachten kon ik nergens anders vinden. Met mijn webshop wil ik de combinatie van edelstenen en essentiële oliën voor iedereen toegankelijk maken.

 

Dit is wat ik aanbied

Edelstenen

Oliën

Behandelingen

Holistic Lotus – jouw plek van rust

Een plek waar jij even helemaal kunt opladen. Is het niet door een Reiki of Access Bars behandeling dan is het wel door de unieke stenen in combinatie met de juiste olie blends. Door de juiste combinatie in te zetten, zal je meer rust en eenheid met je lichaam en geest voelen.

Mijn passie voor oliën

De kracht van de olie heeft mij verrast toen ik last had van klachten die alleen te regelen waren met reguliere pijnstillers. Eenmaal de kracht ervaren, kwam mijn passie voor de natuurlijke middelen weer omhoog

Je vindt Holistic Lotus ook op:

Instagram

Facebook