Essentiële oliën

Puur en zuiver

Essentiële oliën zijn aromatische of geurende oliën die gewonnen worden uit planten. Dit gebeurt door middel van een verfijnd proces. De essentiële oliën bevatten de levenskracht van de plant. Elke olie heeft zijn unieke geur, zijn eigen kracht en kent dus ook een eigen toepassing. Doordat essentiële oliën sterk geconcentreerd zijn, hebben ze een zeer krachtige werking op het lichaam, zowel fysiek als mentaal. Zo worden ze ook professioneel ingezet door therapeuten in de vorm van aromatherapie. Essentiële oliën kunnen een positief effect hebben op het menselijk lichaam. Door de structuur van vluchtige, aromatische moleculen kunnen de oliën snel door de celmembranen heen dringen, kunnen ze bloed en weefsels passeren en de cellulaire functies verbeteren. 

Direct merkbaar

Heerlijke geuren

Versterkt edelsteen werking

Alle oliën

Single oliën

Blends

Starter bundles

Groene Linde

Zo ga jij met je oliën aan de slag

1

Ga kijken wat jij nodig hebt voor je lichaam en geest om je goed te voelen of te ondersteunen. Ruik aan de olie. Vaak is de olie die niet zo lekker ruikt juist de olie die je nodig hebt. Maar is niet per definitie de olie die je in moet zetten. 

2

Bepaal wat je zou willen voor jezelf. In de diffuser zodat je hele gezin ook van de krachten kan mee genieten.  Of kies er voor om te smeren op je lijf. Een combinatie van beide is ook goed. Ga je voor geur, werking of de combinatie van beide. 

3

Als je de eerste twee stappen heb bepaald voor jezelf, doe een aantal druppels in de diffuser en vul hem dan met water. Of smeer de gekozen olie op je lichaam. Gebruik niet teveel, op de olieflesjes vindt je het aan te raden aantal druppels. Of vraag de persoon die je geintroduceerd heeft met de olie.

Een sterke combinatie voor jouw welzijn

Natuurlijke oliën

Kracht bommetjes van de natuur. Ze helpen je beschermen, liefde voelen, ondersteunen je al gehele welzijn. Je zet ze in via een diffuser of smeert ze op je lijf. Bereiken je hersenen in 22 seconden. Hebben 2 minuten nodig je bloedbaan te bereiken. En in 20 minuten hebben de druppels elke cel van je lichaam bereikt. 

Ontdek in de shop →

Edelstenen

Iedere edelsteen is uniek en bevat een eigen werking. Edelstenen werken op energetisch niveau (de werking is niet tastbaar maar wel voelbaar). Net als wij, wij bestaan ook uit energie. De krachten van sommige stenen – die soms wel miljoenen jaren oud zijn – zijn enorm uitlopend: van een steen voor ontspanning, bescherming tot aarden. 

Ontdek in de shop →

Waarom de combinatie zo krachtig is

Iedere edelsteen en iedere olie heeft zijn eigen bijzondere kracht. Dit is een kracht die ontstaan is in de natuur. En door ze samen te bundelen krijg je een extra krachtige werking.
Geur is van oorsprong een manier om je te laten voelen. Je kunt nog een stap verder gaan door het gebruik van essentiële oliën waarmee je in 20 minuten iedere cel in je lijf bereikt.
Edelstenen werken in plaats van in je lijf, om je lijf. Ze zorgen ervoor dat je je veilig voelt, je beschermd bent, je liefde voelt en meer. Dat samen maakt de combinatie van edelstenen en essentiële oliën zo sterk.

Je vindt Holistic Lotus ook op:

Instagram

Facebook