Guasha Behandeling

Verwen jezelf en kom tot rust

Guasha is een eeuwenoude massagetechniek die zijn oorsprong vindt in het verre Oosten. Het is een heerlijke ontspannende behandeling met veel voordelen. Een aanrader voor iedereen die toe is aan lichamelijke en innerlijke rust!

Guasha behandeling

Guasha is een schraaptechniek, die al eeuwenlang wordt toegepast in Azië, om klachten te behandelen die door de afvalstoffen veroorzaakt worden.

Op een zachte wijze wordt het weefsel, de meridianen en acupressuurpunten van het gezicht gemasseerd met speciale Guasha stenen.

Hierdoor ontstaat een diepe ontspanning, een betere doorstroming van de levensenergie (Qi) en een versterking van het immuunsysteem. Afvalstoffen/toxines worden verwijderd en voedingsstoffen en zuurstof bereiken de cellen, waardoor deze gezond worden en optimaal kunnen functioneren.

*Niet zichtbaar*

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat is Guasha?

Guasha is een schraaptechniek, die al eeuwenlang wordt toegepast in Azië, om klachten te behandelen die door de afvalstoffen veroorzaakt worden.

Het betekent letterlijk “schrapen van ziekten (Gua), ontstaan door gestagneerde energie (Sha)” en richt zich vooral op het opheffen
van deze blokkades door het ontgiften van het bindweefsel, de spieren en gewrichten.
Door het schrapen met een Jadesteen worden afvalstoffen beter afgevoerd en worden de klachten bestreden.
Immers, afvalstoffen die niet voldoende afgevoerd kunnen worden, doen het bindweefsel dichtslibben, verzuren de spieren en ontsteken de gewrichten.

Wat doet Guasha voor mij?

Tijdens de Guasha wordt de negatieve Chi (energie) uit het lichaam geschraapt met een Jadesteen.
Op plaatsen waar blokkades in het lichaam voorkomen, verschijnen bloeduitstortingen, die verkleuren van rood tot blauw, soms zelfs zwart. Hoe donkerder de kleur, hoe dieper de blokkade en hoe chronischer de stoornis. Deze bloeduitstortingen vertonen zich niet op de huid, maar onder de huid.
Hoewel de rug na een behandeling bont en blauw kan zijn, verdwijnen deze plekken binnen een week. Als men zich vaker laat behandelen met Guasha, krijgt men steeds minder rode vlekken, wat betekent dat de blokkades weg zijn.

Na ongeveer twee weken kan de behandeling opnieuw plaatsvinden.
Naarmate er meer behandelingen hebben plaatsgevonden, zal er ook meer positieve Chi gaan stromen en dit zal de plekken sneller doen verdwijnen. De behandeling is niet pijnlijk, maar kan zeker gevoelig zijn. 

Hoelang duurt een Guasha gezichtsbehandeling?

Een Guasha behandleing voor je gezicht duurt ongeveer 30 minuten

Hoeveel kost een gezichtsbehandeling?

Een behandeling kost de eerste keer

€45,-

De vervolg behandeling kost

€35,-

Jouw investering

Guasha gezichtsbehandeling

(ong. 30 min)

€45,-

Guasha vervolg      gezichtsbehandeling      

€35,-

Plan jouw Guasha behandeling in

Je vindt Holistic Lotus ook op:

Instagram

Facebook