Acces Bars Behandeling

Verwen jezelf en kom tot rust

Een behandeling is een weldaad voor ziel en lichaam. Het verlicht het gevoel van stress en alle gevolgen die je hiervan ervaart.  Het brengt je in balans en laat je terug keren naar je gevoel. Het kan blokkades en ongemakken opheffen of verlichten. 

Acces Bars behandeling

Access Bars is een hele zachte behandeling dat inwerkt op je systeem waarbij je op verschillende lagen een vorm van genezing krijgt. Je ligt op de behandelbank en kunt je ogen sluiten. Met een zachte aanraking van mijn vingers activeer ik de kanalen – de bars – op je hoofd.

*Niet zichtbaar*

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat is Acces Bars?

Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning.

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.

Hoe werkt Acces Bars ?

Door de punten in verschillende combinaties licht aan te raken breng je de energie in het lichaam weer op gang en zullen mogelijke blokkades oplossen. Zo kan alle ballast die je lichamelijk en geestelijk nog met je meedraagt en je niet meer dient uit je lichaam en geest ontladen. Je drukt als het ware op de delete knop om je harde schijf op te schonen.

Hoelang duurt een Acces Bars behandeling?

Een behandeling duurt ongeveer tussen de  60 en 75 minuten. Daar is in de eerste behandeling een intake bij inbegrepen

Hoeveel kost een behandeling?

Een behandeling kost voor de eerste keer

€75,-

. Kom je daar na terug is de behanling

€60,-

Jouw investering

1e keer Acces Bars behandeling

€75,-

Vervolg Acces Bars behandeling

€60,-

Plan jouw Acces Bars behandeling in

Je vindt Holistic Lotus ook op:

Instagram

Facebook